Ексклюзиви
пʼятниця, 04 квітня 2014 20:32

З Севастополя на материк впродовж п'ятниці виїхали 550 військових із сім'ями - Міноборони

З Севастополя на материк впродовж п'ятниці виїхали 550 військових із сім'ями - Міноборони

Із Севастополя на материкову частину України у п'ятницю виїхали близько 550 військовослужбовців ВМС Збройних сил України та членів їхніх сімей.

Про це повідомили у Міністерстві оборони.

У готовності до маршу з Новоозерного на північ Криму також перебуває особовий склад Південної військово-морської бази ЗС України в кількості 101 особа, у тому числі 17 членів сімей військовослужбовців. Вони планують вирушити 1 автобусом, 2 мікроавтобусами і 2 вантажівками.

На материкову частину України виїжджають військовослужбовці, не залучені до заходів з передислокації української військової техніки та матеріально-технічних засобів з півострова на материк.

Решта особового складу поки що залишаються на території АР Крим в готовності до виконання завдань, пов'язаних з переміщенням військового майна.

"На всіх транспортних засобах з українськими військовослужбовцями та членами їх сімей майорять прапори України та її Військово-Морських Сил", - зазначили у Міноборони.

Раніше повідомлялося, що чотири автобуси із курсантами Академії ім. Нахімова, які поверталися в п'ятницю на материк, були затримані на тривалйи час на російському блокпосту при виїзді з півострова – без пояснення причин.

Після тривалої перевірки їх пропустили.

Зараз ви читаєте новину «З Севастополя на материк впродовж п'ятниці виїхали 550 військових із сім'ями - Міноборони». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути