Ексклюзиви
вівторок, 10 лютого 2009 09:05

З "Регіонів" виключили двох

З "Регіонів" виключили двох

Голова Ради міністрів Криму Віктор Плакіда і мер Сімферополя Геннадій Бабенко виключені зі складу Партії регіонів і складу виконавського комітету Кримської республіканської організації ПР.

"Виключені з членів партії і членів виконкому Кримської організації Партії регіонів Бабенко Геннадій Олександрович і Плакіда Віктор Тарасович. У рішенні формулювання таке - за порушення партійної дисципліни і за невиконання рішень ради Кримської організації Партії регіонів", - повідомило проінформоване джерело в Партії регіонів.

За його словами, з 48 членів політради кримської парторганізації на засіданні була присутня більшість, і більшістю голосів було ухвалено рішення про виключення Бабенка і Плакіди з партії. За словами джерела, політрада, відповідно до статуту партії, "може ухвалити таке рішення".

Нагадаємо, раніше з Партії регіонів був виключений мер Балаклєї Олександр Кияніченко, який був затриманий правоохоронними органами під час отримання хабара в сумі 900 тис.грн.

Минулого року з ПР виключили Раїсу Богатирьову, яка розкритикувала позицію лідера "Регіонів" Віктора Януковича щодо грузинських подій: він закликав визнати незалежність Південної Осетії та Абхазії. Секретар РНБО назвала ці слова особистою думкою Януковича, а не всієї партії і висловилася за вступ України до НАТО.

З ПР також пішов Тарас Чорновіл через зрив переговорів про створення коаліції між БЮТ і ПР.

За матеріалами: Gazeta.ua, УНІАН, Ліга
Зараз ви читаєте новину «З "Регіонів" виключили двох». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути