четвер, 11 грудня 2008 11:39

Чорновіл назвав тих, хто перешкодив Тимошенко і Януковичу домовитися

Чорновіл назвав тих, хто перешкодив Тимошенко і Януковичу домовитися
Переговори між БЮТ і ПР були близькі до логічного завершення. Але, на жаль, певні групи в ПР, які були зацікавлені, щоб такої коаліції не було, зробили все можливе для зриву процесу.

Таку думку висловив народний депутат України від Партії регіонів Тарас Чорновіл, коментуючи, чому не відбулася більшість між ПР і БЮТ.

"Є проблеми в ПР, які у вересні зупинили розвиток переговорів. Вони нікуди не поділися і тепер. Ті самі групи впливу, які блокували тоді переговорний процес, вони це робили і зараз", - сказав політик.

За його словами, переговори між БЮТ і ПР були близькі до логічного завершення, але виникала одна обставина - потрібно було запевнити президента, що проти нього не буде ніяких інтриг, що буде створена спокійна нормальна обстановка, коли він зможе свій президентський термін добути до кінця, "потішити свою самолюбність".

"Але на жаль, певні групи, які були зацікавлені, щоб такої коаліції не було, зробили все можливе для цього. Варто пригадати Льовочкіна, який, тільки-но Янукович сказав, що готовий відмовитися від посади прем"єр-міністра, вмить заявив, що цього ніколи не буде.

У такому ж ключі "попрацював" і Лавринович, коли у розпалі були переговори, і коли вищі особи ПР давали гарантії президентові, що ця коаліція буде не проти нього, з"явився законопроект Лавріновича про процедуру імпічменту", - відзначив Тарас Чорновіл.

Він вважає, що це було створено для того, щоб одразу почалася відверта війна.

"ПР не готова була йти проти президента, і тому переговори з БЮТ так і завершилися", - каже Чорновіл, пише ІнтерМедіа консалтинг.

Зараз ви читаєте новину «Чорновіл назвав тих, хто перешкодив Тимошенко і Януковичу домовитися». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути