Ексклюзиви
вівторок, 25 вересня 2007 08:55

З бігбордів із Ющенком приберуть агітацію за одну партію

Народний депутат України V скликання, фракція "БЮТ" Андрій Шкіль вважає, що Президент не брав участі в передвиборній агітації.  Нардеп підкреслив, що претензії можна пред"явити тільки до бігбордів, на яких зображений Президент. Депутат відзначив, що на місці учасників виборчої кампанії від НУ–НС він би використовував фігуру Президента для того, щоб підвищити загальнонаціональний рейтинг усіх демократичних сил, а не для підтримки конкретної політичної партії.

"Я думаю, що бігборди із зображенням Президента не зникнуть, але зникне підпис на них про те, що він підтримує тільки одну політичну силу. Президент має підтримувати напрям євроінтеграції і ті процеси в Україні, які започаткувала "помаранчева революція", – сказав він.

Нардеп підкреслив, що Президент України не може використовувати своє службове становище для допомоги якій-небудь партії на виборах, але, якщо він позиціонує політсилу, до нього не може бути претензій. Шкіль заявив, що слід тільки дещо підправити в бігбордах, і поставити на цій справі крапку, пише Форум.

Зараз ви читаєте новину «З бігбордів із Ющенком приберуть агітацію за одну партію». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути