середа, 03 лютого 2021 16:02

YouTube офіційно попросять закрити канали Медведчука

YouTube офіційно попросять закрити канали Медведчука
YouTube - американський відеохостинг, що надає послуги розміщення відеоматеріалів.

Міністерство культури та інформаційної політики направить до компанії YouTube рішення РНБО щодо санкцій проти телеканалів NewsOne, ZIK і "112 Україна" з проханням закрити їхні сторінки на YouTube. Про це у середу повідомив міністр Олександр Ткаченко.

"Адже ці канали – в ефірному, супутниковому, чи в інтернет-трансляціях – представляють інформаційну загрозу національній безпеці України, оскільки є не ЗМІ чи звичайним мовником, а частиною пропагандистської війни Росії проти України.

Звісно, YouTube керується власною політикою щодо закриття каналів, але впевнений: популярна платформа має знати про те, хто саме і як саме фінансує і виробляє ворожий контент", - заявив Ткаченко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Україна пішла в контратаку проти Росії

2 лютого президент Володимир Зеленський наклав санкції на народного депутата від ОПЗЖ Тараса Козака терміном на 5 років.

Вони передбачають блокування активів, обмеження торговельних операцій, припинення транзиту ресурсів, польотів та перевезень територією України, запобігання виведенню капіталів за межі країни, повідомив Офіс президента.

За повідомленням ЗМІ, підставою для запровадження санкцій проти Козака і пов'язаних з ним юридичних осіб стало розслідування, проведене спецслужбами України. Під час якого встановлено, що схеми з поставками вугілля з окупованих територій сприяють фінансуванню тероризму.

Зараз ви читаєте новину «YouTube офіційно попросять закрити канали Медведчука». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути