понеділок, 19 грудня 2011 16:18

Янукович завтра у Москві питання газу обговорювати не буде - Льовочкін

Янукович завтра у Москві питання газу обговорювати не буде - Льовочкін

Голова адміністрації президента України Сергій Льовочкін не виключає можливості переговорів керівників урядів України та Росії - Миколи Азарова і Володимира Путіна - з газового питання у вівторок.

"Все залежить від уряду. Найближчими днями у Миколи Яновича буде новий раунд переговорів з Володимиром Путіним. Можливо, вони навіть будуть вже завтра проходити", - сказав він журналістам в кулуарах саміту України-ЄС у понеділок у Києві.

Льовочкін зазначив, що президент України Віктор Янукович має намір у вівторок у Москві взяти участь у саміті голів держав-членів СНД і не планує переговорів по газу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: За російський газ Україна платитиме в середньому $380 - експерт

"Якщо це питання буде порушено у рамках його зустрічі з президентом Медведєвим, це не основний предмер зустрічі. Переговори щодо газу веде уряд", - підкреслив голова адміністрації президента.

Раніше прем'єр-міністр України Азаров розповів, що сподівається на досягнення компромісного рішення в українсько-російських переговорах по ціні на газ.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Тігіпко не проти віддати Росії частину "труби" в обмін на "золоту акцію"

"Я думаю, що в найближчі дні є надія, що ми виробимо компромісне рішення. Для нас це особливо важливо, тому що починається новий рік. Ми б хотіли увійти в новий рік з модернізованим угодою і з нормальними цінами, які не підривають нашу економіку" , - сказав прем'єр.

Зараз ви читаєте новину «Янукович завтра у Москві питання газу обговорювати не буде - Льовочкін». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути