понеділок, 24 грудня 2012 10:41

Повний склад Кабінету Міністрів України (оновлюється)

Повний склад Кабінету Міністрів України (оновлюється)
Янукович дав роботу Королевській. Фото: rian.com.ua

Віктор Янукович призначив новий склад Кабміну.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Янукович ліквідував Податкову і Митну служби України, створивши ряд нових міністерств

Укази про це розміщені на сайті президента 24 грудня, в понеділок.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Балога розповів, чому вирішив піти з уряду

Так, зокрема, Юрія Колобова призначено міністром фінансів України, І. Прасолова міністром економічного розвитку і торгівлі, Е. Ставицького міністром енергетики та вугільної промисловості, В. Козака міністром інфраструктури, Г. Темника міністром регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства, О. Проскурякова міністром екології та природних ресурсів.

Також призначено Наталію Королевську міністром соціальної політики, Віталія Захарченка міністром внутрішніх справ, Леонід Кожара отримав посаду міністра в іноземних справах, Олександр Клименко очолив нове міністерство доходів і зборів. Колишній перший заступник голови МНС Болотських очолить державну службу з надзвичайних ситуацій. Міністром оборони став Павло Лебедєв.

Водночас, Раїсу Богатирьову перепризначили головою МОЗу, Дмитра Табачника - міністром освіти й науки, Олександра Лавриновича - головою Мін'юсту, Микола Присяжнюк залишився на посаді голови Мінагрополітики.

Раніше президент призначив першим віце-прем'єром Сергія Арбузова, віце-прем'єрами Юрія Бойка, Олександра Вілкула та Костянтина Грищенка.

Також президент так розподіл повноваження між віце-прем'єрами:

Для забезпечення виконання покладених на Кабінет Міністрів України завдань і повноважень  у сферах аграрної політики та продовольства, економічного розвитку, торгівлі, соціальної політики, фінансів, доходів і зборів покладається на Арбузова.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Янукович звільнив ряд міністрів, губернатора та голову Податкової служби

у сферах екології, природних ресурсів, енергетики, вугільної промисловості та промислової політики - Віце-прем'єр-міністром України Ю.Бойком;

у сферах інфраструктури, регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства - Віце-прем'єр-міністром України О.Вілкулом;

2) здійснення Міністром Кабінету Міністрів України О.Лукаш загального керівництва роботою Секретаріату Кабінету Міністрів України та його Керівника, спрямування такої роботи на ефективне забезпечення діяльності Кабінету Міністрів України.

Зараз ви читаєте новину «Повний склад Кабінету Міністрів України (оновлюється)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

95

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути