неділя, 05 серпня 2012 14:35

"Янукович матиме єдиний вихід — застосувати свої вертолітні майданчики у напрямку закордону" — Кармазін

"Янукович матиме єдиний вихід — застосувати свої вертолітні майданчики у напрямку закордону" — Кармазін
Зараз в Україні будується спадкова монархія, наголошує нардеп Фото: korrespondent.net

Щоб реформувати правоохоронні органи і судову систему вистачить і року. Про це в інтерв'ю "Газеті по-українськи" розповів народний депутат від блоку "Наша Україна — Народна самооборона" Юрій Кармазін.

"Нам, опозиції, потрібна конституційна більшість у парламенті. За теперішніх умов це нереально. Кожному провладному кандидатові, навіть рядовому, дали з бюджету від 20 мільйонів гривень на вирішення нібито "проблем" у регіоні. А насправді — на фінансування своєї передвиборної кампанії в окрузі, як компенсація за відсутність у списку. Людям треба усвідомити, що нічого не вирішать 100 доларів, які вони отримають на виборах. Зараз в Україні будується спадкова монархія. Маріїнський палац у Києві руйнується, а поряд зводять чотириповерховий вертолітний майданчик. Змінити це може тільки воля Януковича. І його можна примусити. Думаю, восени народ буде готовий. Усі ж бачать ціни на залізничні квитки, комунальні платежі. Коли люди це усвідомлять, на вулиці елементарно вийдуть 50 тисяч. Ще трохи — буде 100. Тоді Янукович матиме єдиний вихід — застосувати свої вертолітні майданчики у напрямку закордону", - сказав він.

За словами Кармазіна, зараз низовий рівень суддів отримав дуже пристойні зарплати.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Переможцям виборів повернуть 2,2 мільйона гривень застави

"Можна не брати ніяких хабарів. Але беруть. Скажімо, у вищих судах ціна питання не менше 50 тисяч доларів. Ще три роки тому все було значно дешевше. У два-п'ять разів", - зауважив "нунсівець".

Повністю інтерв'ю читайте тут.

Зараз ви читаєте новину «"Янукович матиме єдиний вихід — застосувати свої вертолітні майданчики у напрямку закордону" — Кармазін». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

19

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути