вівторок, 12 лютого 2013 12:56

Якщо Рада не працюватиме 30 днів, Янукович розпустить її - "ударівець"

Якщо Рада не працюватиме 30 днів, Янукович розпустить її - "ударівець"
Віталій Ковальчук Фото: lb.ua

Якщо парламент не буде працювати 30 днів, то у президента Віктора Януковича не буде іншого виходу, як розпустити його. Про це на брифінгу ВР сказав заступник лідера "УДАРу" Віталій Ковальчук.

"Тому що відсутність в країні належної діяльності парламенту — це вже наявна не тільки парламентська, а й політична криза. Її треба буде вирішувати, але тільки у конституційний спосіб. Тобто шляхом оголошення дострокових виборів", - зазначив він.

У свою чергу заступник лідера "Свободи" Олексій Кайда зауважив, що всі три політичні опозиційні сили готові до дострокових парламентських виборів.

"Якщо таке станеться, однозначно ми сядемо за стіл перемовин і у всіх 225 округах буде висунуто по одному кандидату від наших трьох політичних сил. Ми впевнені, що однозначно здобудемо беззаперечну перемогу", - додав він.

Говорячи про те, як надалі відбуватиметься блокування парламенту "свободівець" розказав: "У нас є домовленість між нашими трьома фракціями, що і як ми робимо крок за кроком. Ми зараз дотримуємося того плану, який був визначений нашими фракціями. Ми не будемо розкривати план і розповідати про це. Самі розумієте чому".

Зараз ви читаєте новину «Якщо Рада не працюватиме 30 днів, Янукович розпустить її - "ударівець"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

35

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути