понеділок, 11 лютого 2013 19:24

"В опозиції почалася президентська кампанія і вони не можуть визначитися - хто головніший" - "регіонал" про блокування ВР

"В опозиції почалася президентська кампанія і вони не можуть визначитися - хто головніший" - "регіонал" про блокування ВР
Володимир Макеєнко. Фото: news2000.com.ua

Опозиціонери блокують роботу Верховної Ради, бо у них почалася президентська виборча кампанія.

Таку думку у коментарі Gazeta.ua висловив депутат від Партії регіонів, глава Комітету з питань регламенту, депутатської етики та забезпечення діяльності Верховної Ради Володимир Макеєнко.

Коментуючи ситуацію, яка склалася у Верховній Раді, де другий тиждень поспіль опозиція блокує трибуну, він наголосив, що Партія регіонів не збирається йти на силовий варіант розблокування парламенту.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Персональне голосування у парламенті - обман виборців - політолог

"Нас провокують на якісь неадекватні дії. Але депутати мажоритарники на це не підуть, бо вони поїхали в округи і почули від своїх виборців: "Для чого ми вас обирали, що ви робите? Ви голосуйте, ви працюйте". Є імідж депутата-мажоритарника. Бійки ніхто не підтримує. Але нас на це провокують", - наголосив "регіонал".

Макеєнко додав: "Чому вони (опозиціонери) там стоять? Бо у них почалася виборча президентська кампанія, вони не знають, хто з них головніше. Кужель сказала, що один, інший каже, що другий. Всі ж не в округи біжать, всі президентські кампанії починаються у Верховній Раді на трибуні, всі хочуть уваги ЗМІ. У нас же кандидат один — Віктор Федорович Янукович. У нас все ясно і зрозуміло. У них же, як завжди, бардак. Хай розберуться. Якщо б вони розібралися з цим питанням — такого б цирку не було".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "У нас було три місяці переконатися, що на слово "регіоналам" вірити не треба" -"ударівець"

Відповідаючи на запитання, чому не можна увімкнути систему "Рада-3", на якій наполягає опозиція, він наголосив:

"Ми планували, що розблокують Верховну Раду. Якби її розблокували, то ми б провели засідання комітету, на яке б запросили всіх розробників всіх систем "Рада" для того, щоби вони відповіли у присутності ЗМІ, що вони створили".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Владі й опозиції треба так домовлятися, щоби зберегти власне обличчя" - експерт

Нардеп додав: "Так, такі проблеми ("кнопкодавство") були у попередньому скликанні. Від цього треба відмовлятися. Ми готові на 100%. На сьогоднішній день є Конституція і є право народного депутат працювати".

Зараз ви читаєте новину «"В опозиції почалася президентська кампанія і вони не можуть визначитися - хто головніший" - "регіонал" про блокування ВР». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

60

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути