неділя, 05 січня 2014 09:59

Яценюк закликав Майдан стояти до 2015 року

Яценюк закликав Майдан стояти до 2015 року
Фото: lenta-ua.net

Майдан у Києві повинен залишатися до президентських виборів, вважає лідер парламентської фракції "Батьківщина" Арсеній Яценюк.

"Майдан повинен залишатися в центрі Києва як серце української свободи, як певний мобілізаційний пункт. Але ми зможемо перемогти тільки тоді, коли Майданом стане вся Україна - від Заходу до Сходу", - заявив він в ефірі "5 каналу" в суботу.

"Майдан не має права стояти, тому що якщо Майдан стоїть - це означає, що ми регресуємо, а не прогресуємо. Саме тому Майдан зараз ввів нову тактику - тактику визначених таких партизанських вилазок, коли Майдан йде до міліції, до Януковича, Азарова, Рибака, коли Майдан захищає своїх активістів біля ДАІ, коли Майдан постійно за щось бореться", - пояснив політик.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Яценюк переконаний, що на президентських виборах у 2015 переможе опозиціонер

Яценюк зазначив, що громадське об'єднання "Майдан" створено для захисту результатів голосування на президентських виборах в 2015 році.

"Ми маємо рік на те, щоб підготуватися до проведення президентських виборів. На те, щоб ті сотні тисяч людей, які були на Майдані, доклали свої зусилля для роботи в комісіях, в якості спостерігачів, агітаторів, і для того, щоб приїхати сюди, в Київ, в ніч, коли будуть рахувати голоси і визначатися, хто виграв президентські вибори, і захистити вибір мільйонів українців", - зазначив він.

Зараз ви читаєте новину «Яценюк закликав Майдан стояти до 2015 року». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

63

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути