субота, 04 січня 2014 23:28

Рок-Дід-Мороз і Дід-Мороз-на-пенсії об'їхали всю Вінницю на велосипедах
14

Фото: Фото: Тетяна Щербатюк

4 січня об 11-й годині у Вінниці розпочався велопарад Дідів Морозів.  Для участі у велопробігу потрібно було одягтись у форму Діда Мороза або Санта Клауса. Зареєструвались близько 100 вінничан. Колона на велосипедах вирушила з Майдану Незалежності до Європейської площі. Потім по вул. Грушевського заїхала у Центральний парк. Далі через вулиці Пирогова, Келецьку, проспект Юності, Хмельницьке шосе та 600-річчя приїхали до торгово-розважального комплексу "Мегамолл". Там їх пригостили гарячим чаєм і кавою та запросили відвідати майстер-клас із фігурного катання.

За словами співорганізатора акції Олега Крупського, цього року вдалося провести найчисельніший велопарад.

"Їздимо Дідами Морозами вже вчетверте. Але стільки учасників маємо перший раз. Правда, не всі у костюмах. Але головне, що на велосипедах. Задля безпеки повсюди нас супроводжували машини ДАІ. Обійшлось без ексцесів", - сказав він.

Олег на передньому багажнику віз свою домашню улюбленицю Басю. Собачка була теж одягнута в червоний кожушок з капюшоном. З власним котом на плечах велопарад провів вінничанин Олександр. Вінничанин Валерій Панченко посадив у велокрісло свою 3-річну доньку Ксенію.

"Почули про цей велопробіг, донька теж захотіла їхати. Вона дуже полюбляє кататись. Скоро купимо їй свій двоколісний велосипед, бо з 3-колісного вона вже виросла", - зауважив він.

Був також Рок-Дід-Мороз. Його костюм придумала і втілила Ірина Ластовецька.

"Головний елемент – це рок-гітара. Її ми зробили синові на новорічне свято, де він був рок-музикантом. Тепер гітара ще раз згодилась. Зроблена з картону, паперу, трохи поліетилену, пофарбована акриловими фарбами. Тому якби навіть дощ пішов, фарби не потекли б. Прикраси, атрибути – позбирала з дому все, що бачила", - розповіла жінка.

А Руслан Левчук постав в образі Діда-Мороза-на-пенсії. Одягнутий був в стару штучну шубу, хутряну шапку та валянки. Костюм довершувала велика картата сумка.

"Одяг збирав по всім сусідам. Ті дуже дивувались, нащо мені старий мотлох. Мій персонаж - це символ зневіри у Діда Мороза. Коли в них не вірять, вони спиваються і стають такими. Тому треба вірити в Діда Мороза і в чудеса", - наголосив Левчук.

Зараз ви читаєте новину «Рок-Дід-Мороз і Дід-Мороз-на-пенсії об'їхали всю Вінницю на велосипедах». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути