субота, 04 січня 2014 22:01

Дружина Голубченка "віджала" як мінімум 12 ресторанів у Києві

Дружина Голубченка "віджала" як мінімум 12 ресторанів у Києві
Фото: kievcity.gov.ua

Дружина в.о. голови столичної держадміністрації Анатолія Голубченка, користуючись положенням чоловіка, "віджала" як мінімум 12 ресторанів у Києві.

Ресторан "Егоїст" на вул. Московській, 44 належить дружині в.о. голови столичної держадміністрації Анатолія Голубченка - "якійсь Анелі, яка, користуючись положенням чоловіка, "віджала" ще, як мінімум, 12 ресторанів у Києві й на багатих місцях", пише український блогер Володимир Кулеба, відзначає "Цензор.НЕТ".

"Поруч, на Рибальській, школа, і там агенти пані Анелі полюють на старшокласниць, обіцяючи манікюр безкоштовно, - пише він. - Сам Голубченко там, як правило, вечеряє в "Егоїсті", а у вихідні обідає, обходячи заможних клієнтів".

"Там постійно обідала (з 12 до 16 у будні дні) фракція Черновецького, пізніше - ПР в Київраді. Бідні, вони не знали , що все записується на веб-камери. Ціни в "Егоїсті" фантастичні, звичайний обід з пляшкою вина - 7-8 тис. грн.

"Щоб різна шелупонь сюди не лізла!" - пояснює Голубченко. Насправді він - малограмотний, неосвічений п'яниця, піднявся на проектах Лазаренко, тоді займаючи посаду першого віцепрем'єра, курирував промислове виробництво. Тобто, розвалив "дощенту" і вкрав все, що можна було. До речі, Лазаренко називав Голубченка лакеєм і крив так, що секретарки червоніли.

Відомі також подвиги цього "лакея " у Запоріжжі, є відповідні документи..." - зазначив також Володимир Кулеба.

Зараз ви читаєте новину «Дружина Голубченка "віджала" як мінімум 12 ресторанів у Києві». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

107

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути