неділя, 05 січня 2014 02:17

Яценюк переконаний, що на президентських виборах у 2015 переможе опозиціонер

Яценюк переконаний, що на президентських виборах у 2015 переможе опозиціонер
Фото: lenta-ua.net

Лідер фракції ВО "Батьківщина" Арсеній Яценюк не сумнівається, що на президентських виборах у 2015 році перемогу отримає кандидат від опозиції. Про це він сказав в інтерв'ю "5 каналу", повідомляє УНН.

"У 2015 році будуть конституційні вибори президента України. Будуть протоколи дільничних, окружних комісій і ЦВК. Будуть підраховані голоси за цими протоколами і у мене немає сумніву, що кандидат від опозиції – виграє", - наголосив він.

Яценюк також зазначив, що у 2015 році буде боротьба за те, щоб захистити результати голосувань і саме для цього, за його словами, зараз засноване об'єднання "Майдан".

"Ми маємо рік на те, щоб приготуватись до проведення президентських виборів, на те, щоб ті сотні тисяч людей, які були на Майдані, доклали свої зусилля для роботи в комісіях, для роботи в якості спостерігачів, агітаторів і для того, щоб приїхати сюди до Києва в ніч, коли будуть рахувати голоси і коли буде визначатись, хто ж виграв президентські вибори і захистити вибір мільйонів українців", - додав він.

Яценюк також висловив думку, що президентські перегони у 2015 році, будуть вкрай складними.

Зараз ви читаєте новину «Яценюк переконаний, що на президентських виборах у 2015 переможе опозиціонер». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

86

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути