Ексклюзиви
середа, 21 вересня 2011 11:10

ВР наблизила Україну до Євросоюзу

ВР наблизила Україну до Євросоюзу

Верховна Рада ратифікувала Протокол до Угоди про партнерство і співробітництво між Україною та ЄС "Про Рамкову угоду між Україною та ЄС про загальні принципи участі України у програмах співтовариства", повідомляє кореспондент Gazeta.ua.

"За" проголосували 324 депутати ("бютівці" підтримали більшість - ред.), не голосували 53 парламентарії - від фракції "НУ-НС".

Закликали підтримати цей Протокол нардепи від Партії регіонів. Вони запевняли, що він сприятиме підписанню Угоди про асоціацію з ЄС.

Після того у залі ВР оголосили заяви представники опозиції. Зокрема, "бютівець" Роман Забзалюк заявив, що нинішня влада будує антинародний режим.

"Режим розкрадає бюджет для того, щоб купувати золоті унітази і будувати вертолітні майданчики. Учора проти цього виступили афганці та чорнобильці і, попри бажання режиму, добились скасування антисоціального закону", - сказав Забзалюк.

ФОТОРЕПОРТАЖ: Під Радою згадали Афган і почали штурм будівлі

Зараз ви читаєте новину «ВР наблизила Україну до Євросоюзу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути