Ексклюзиви
понеділок, 09 жовтня 2017 17:47

Вороненкова намагалися вбити 10 років

Вороненкова намагалися вбити 10 років
Дружина Дениса Вороненкова Марія Максакова. Фото: alpenforum.forumsmotion.com

Колишнього депутата Держдуми РФ Дениса Вороненкова протягом 10 років намагалася ліквідувати екс-керівники ФСБ РФ, яких звільнили через його розслідування.

Про це повідомила дружина екс-депутата Марія Максакова в ефірі "112 Україна".

"Його переслідувачі, мотивуючи тим, що він завдасть великої шкоди деяким державним службовцям Російської Федерації своїми антикорупційними розслідуваннями, зробили те, що хотіли зробити з 2007 року. 10 років він успішно від них тікав. Юридично він завжди міг це робити, незважаючи на фабриковані справи, які йому постійно намагалися приписати. Але тут вже відчули розпач і неможливість дістатися до нього...

Це було добре сплановане і підготовлене вбивство. Вони використали Тюріна, який поєднав приємне з корисним. Він зробив те, що хотів би, але не посмів. Питання: що вони будуть тепер з ним робити?", - зазначила Максакова.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В Авакова прогнозують вбивство замовника Вороненкова

Екс-депутат Держдуми РФ Денис Вороненков був застрелений 23 березня в центрі Києва. Охоронець екс-депутата поранив нападника, той помер в лікарні. Кілер - громадянин України Павло Паршов. Народився в Севастополі, був завербований російськими спецслужбами.

9 жовтня генеральний прокурор Юрій Луценко назвав замовника та мотиви вбивства Вороненкова.

Вороненко став особистим ворогом верхівки ФСБ після своєї участі в розслідуванні масштабної контрабанди, яку здійснювало керівництво російської спецслужби. За підсумками розслідування було звільнено 29 генералів ФСБ, серед яких - Олег Феоктістов.

Зараз ви читаєте новину «Вороненкова намагалися вбити 10 років». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути