понеділок, 09 жовтня 2017 16:09

В Авакова прогнозують вбивство замовника Вороненкова

В Авакова прогнозують вбивство замовника Вороненкова
Володимир Тюрін. Фото: FB.ru

Спецслужби Російської Федерації можуть ліквідувати кримінального авторитета Володимира Тюріна, якого українське слідство визнало замовником убивства екс-депутата Держдуми РФ Дениса Вороненкова.

Таку думку висловив радник глави МВС Зорян Шкіряк у коментарі одному з телеканалів.

"Він давно й активно співпрацює з російськими спецслужбами, давно завербований ФСБ. По суті, він - агент впливу ФСБ у кримінальних колах Російської Федерації. За це отримав певний контроль над деякими сферами впливу у злочинному світі. Після завершення розслідування та сьогоднішньої чіткої заяви генерального прокурора є загроза життю самого Тюріна. Він може стати об'єктом розправи російських спецслужб як цінний свідок прямої участі ФСБ і вищого керівництва Російської Федерації у замовленні вбивства Дениса Вороненкова", - сказав Шкіряк.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ГПУ розкрила вбивство екс-депутата Держдуми Вороненкова

Екс-депутат Держдуми РФ Денис Вороненков був застрелений 23 березня в центрі Києва на вул. Пушкінській. Охоронець екс-депутата поранив нападника, той помер в лікарні. Кілер - громадянин України Павло Паршов. Народився в Севастополі, був завербований російськими спецслужбами.

Зараз ви читаєте новину «В Авакова прогнозують вбивство замовника Вороненкова». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути