Ексклюзиви
понеділок, 01 серпня 2011 19:21

Волга залишився без адвоката Короля

Волга залишився без адвоката Короля

Адвоката екс-голови Держфінпослуг Василя Волги Олега Короля відсторонили від справи. Рішення оскарженню не підлягає. Про це повідомляє кореспондент Gazeta.ua.

Суддя Вікторія Горкава у своєму рішенні оголосила: "Особа, що зловживає своїми правами і затягує слідство, не може бути захисником".

Захисник Король буде шукати засоби, аби повернутися до участі у процесі.

"Так просто я не здамся. Хоча рішення не підлягає оскарженню, але я буду шукати засоби, аби повернутися до участі у процесі. Без бою я не здамся. Суд постановив відсторонити Олега Короля від справи, тобто мене. Причому формулювання дуже просте: що Король належним чином повідомлявся про слідчі дії щодо Василя Волги, але не з'являвся. Сама постанова судді дуже суперечлива. Тобто я констатую, що дійсно телеграма приходила пізніше, ніж слідчі дії, що про слідчі дії 28 липня захиснику взагалі не повідомлялось - немає доказів повідомлення. І в кінці все ж приходить до висновку, що Король все ж таки повідомлявся належним чином. Як на мене, це все одно, що на чорне сказати біле. Я буду використовувати всі законні та доступні мені засоби, щоб поновити свої права захисника і добитися справедливості".

На запитання чи його відсторонення означає, що Волга залишився без захисника, Король відповів: "Він залишився без захисника, якого він би хотів бачити. Думаю, що примусово йому призначили іншого захисника. Та людина, яку раніше намагалися представити Василю Волзі, як нового захисника не пред'являла йому ні адвокатського посвідчення, ні свідоцтва, ні будь-яких інших документів, не кажучи вже про те, що угоду з ним не підписували".

Рішення прийняв суд, повернувшись з дорадчої кімнати, де перебував більше двох годин.

Зараз ви читаєте новину «Волга залишився без адвоката Короля». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути