Ексклюзиви
субота, 20 березня 2021 13:00

Вокаліст "Бумбокс" зачитав листа від ув'язненого Стерненка

Вокаліст "Бумбокс" зачитав листа від ув'язненого Стерненка
Попередньо музикант написав листа Стерненкові в ізолятор.

Вокаліст гурту "Бумбокс" Андрій Хливнюк зачитав листа від громадського діяча Сергія Стерненка, який 4 тижні сидить у слідчому ізоляторі. Відео музикант опублікував у день народження Сергія. Йому сьогодні виповнилося 26 років.

"Сьогодні в день народження мого доброго знайомого Сергія Стерненка я хочу зачитати його відповідь на мій лист йому.

Я взяв на себе сміливість написати йому в Одеський слідчий ізолятор номер 21. Сьогодні хочу прочитати частину цього листа всім вам.

"Привіт, друже. Щодо моїх справ, то ти тут правий. Описувати їх особливого сенсу немає. Тому що які можуть бути справи у в'язня. Contra spem spero. Хочеться вірити у справедливість та бути вільним. Проте ці мої бажання не збігаються з бажаннями нинішньої політичної системи. Та я бачу, що існує багато крутих, сміливих і принципових громадян, які говорять гучно. І це додає надії. Ще більше посилює віру у правильності моїх дій та слів. Якщо те, що за них в Україні тебе переслідують - ти точно чиниш правильно. Тож прорвемося. Вічно це не триватиме.

Ти питаєш, чи потрібна мені та моїм рідним якась допомога? Потрібна. Не зупиняйтесь і не мовчіть. Бо тільки це зможе подіяти.

Буде дуже і дуже приємно бачити на свій день народження 20.03 всіх небайдужих на акції під Офісом президента. Це буде крутіше за будь-який подарунок.

Пишаюсь тим, що живу в одній країні з такими людьми. Кайдани порвімо. Побачимось.

P.S. Волю Антоненку та всім політичним в'язням", - зацитував Стерненка Хливнюк.

Сьогодні о 19.00 під Офісом президента запланована акція "Не чуєш? Побачиш".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зеленський робить ту ж помилку, що і Янукович

23 лютого Сергія Стерненка засудили до 7 років і 3 місяців в'язниці з конфіскацією половини майна. Рішення виніс Приморський райсуд міста Одеси.

27 лютого під Офісом президента й Офісом генерального прокурора відбулася багатотисячна акція "Справедливість Стерненку — справедливість усім".

Громадськість вимагала від президента Володимира Зеленського судової реформи та відставки з посади генеральної прокурорки Ірини Венедіктової. Міністра внутрішніх справ Арсена Авакова називали "чортом".

Зараз ви читаєте новину «Вокаліст "Бумбокс" зачитав листа від ув'язненого Стерненка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути