понеділок, 21 лютого 2011 16:05

Водій іномарки збив інспектора ДПС, який оформляв ДТП

19 лютого о 18.35 неподалік села Водяники Звенигородського району Черкаської області сталася ДТП.

Як повідомляє прес-служба ВДАІ у Черкаській області, 31-річний водій автомобіля "Шкода Октавія", на заокругленні дороги, не впорався з керуванням та влетів у ЗАЗ-110307, який рухався по зустрічній смузі. Поки інспектор ДПС оформляв документи, на тому ж місці трапилася ще одна аварія. Внаслідок якої постраждав сам інспектор.

"30-річний водій автомобіля "Тойота Камрі" на тому самому заокругленні дороги, перевищив швидкість і також не справився з керуванням", – розповів начальник відділення профілактичної роботи ВДАІ міста Черкаси Ярослав Вороний.

Не звернувши уваги на попереджувальні знаки, водій виїхав на зустрічну смугу, а потім на узбіччя, де інспектор оформляв документи попередньої ДТП. "Тойота Камрі" в'їхала в автомобіль ВАЗ-2105. Після зіткнення ВАЗ-2105 посунувся та збив інспектора ДПС Звенигородського району. Інспектор отримав тілесні ушкодження та госпіталізований в Звенигородську ЦРЛ.

"Йому знадобиться тривале лікування, оскільки разом із забоями та ушибами, у нього розірвані підколінні зв'язки", - зазначив Вороний.

У лікарні також знаходиться і водій автомобіля ЗАЗ.

Як повідомлялося, 14 лютого Mitsubishi Pajero збив співробітника Державтоінспекції у Сімферополі.

Водій джипа стверджував, що інспектор сам вдарився об його машину і впав. Співробітника ДАІ забрала машина "швидкої допомоги", у нього виявлено забій і розтягнення зв'язок стопи лівої ноги.

 

Зараз ви читаєте новину «Водій іномарки збив інспектора ДПС, який оформляв ДТП ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

10

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути