Ексклюзиви
понеділок, 21 лютого 2011 10:34

Керівників ДАІ, які ставили план з протоколів, так і не покарали

Керівників ДАІ, які ставили план з протоколів, так і не покарали

Керівники ДАІ Бердянська уникнули відповідальності за вказівки інспекторам, скільки потрібно скласти протоколів.

Про це повідомляє "Дорожній контроль" з посиланням на інспектора ДАІ, який зробив скандальний відеозапис планерки в Бердянську, на якій керівництво роздає підлеглим план з протоколів.

Як розповів автор відео, людина, яка була на відео - Федоров В. - не звільнений, а "просто пішов на пенсію за вислугою років і тепер решту свого життя буде жити за рахунок держави", йдеться у повідомленні.

"Наступна людина Буц Денис Сергійович - заступник начальник ДАІ Бердянська, якого згадують на відеоролику як одного з тих, хто забороняє мінятися без порушень - за нього взагалі не згадали ніде, хоча він винен не менше начальника ДАІ Сидоренка", - розповів інспектор.

"ДАІшник зазначає, що найголовніший винуватець - Сидоренко - був покараний простим дисциплінарним стягненням", - йдеться у повідомленні.

"Як пояснив Могильов, через те, що на момент запису відео, він працював на посаді всього 1 місяць. Але за цей місяць різко, з незрозумілих причин, залишили підрозділ 6 осіб (під його тиском), і прийшли нові", - заявив інспектор.

За його словами, один з нових співробітників стверджує, що "віддав за посаду інспектора ДПС 5000$".

"Також майор Сидоренко отримав чергове звання - підполковник. І це вважається, що він ще не увійшов у курс справи?", - сказав інспектор

"Причину такої ситуації автор відео пояснює просто - раніше, новий начальник ДАІ жив, і працював командиром роти ДАІ в Донецькій області", - йдеться у повідомленні.

Зараз ви читаєте новину «Керівників ДАІ, які ставили план з протоколів, так і не покарали ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути