середа, 10 серпня 2011 18:18

Спецтема: Тимошенко — за ґратами

"Влада уже сама не рада, що "замутила" справу проти Тимошенко" - FEMEN

"Влада уже сама не рада, що "замутила" справу проти Тимошенко" - FEMEN

Адміністрація президента сама не знає, що робити з ситуацією стосовно арешту Юлії Тимошенко. Таку думку у коментарі Gazeta.ua висловила лідер жіночого руху FEMEN Ганна Гуцол.

"На жаль, в нашій країні при владі одні бандити, але з іншого боку інші бандити називають себе опозицією. Це погано, що в Україні насправді немає ані достойної влади, ані достойної опозиції. Загалом ми вважаємо, що людина, яка вкрала, має сидіти за ґратами. Але з іншого боку влада не права, що робить це вибірково стосовно своїх конкурентів. І у владних структурах, і в інших партіях теж багато кандидатів, яких варто посадити і покарати. Тому, якби було здійснено комплекс дій до усіх крадіїв і дійсно велася би боротьба з корупцією і розкраданням майна в Україні, то це була би гарна робота. А коли це робиться вибірково, дається можливість псевдоопозиції кричати про те, що на них чинять тиск, це дуже неграмотно і дуже тоталітарно виглядає. Заборона мітингів і протестів теж не характеризує сьогоднішню владу з демократичного боку. Це теж велика помилка", - зауважила Гуцол.

ФОТОРЕПОРТАЖ: "Нашоукраїнці" допомагали "бютівцям" визволяти Тимошенко

Лідерка FEMEN переконана, що самим людям потрібно виходити на свій захист: "Але не на захист Юлії Володимирівни, міфічного образу опозиції. А на свій власний захист".

"На сьогоднішній день діячі теперішньої влади і попередньої зробили все для того, щоб український народ розчарувався взагалі в протестах, в тому, що він може щось зробити. Це все призведе до того, що людям буде байдуже до того, що відбувається: до арешту Тимошенко, до арешту будь-кого з нас", - наголосила вона.

Гуцол вважає, що судовий процес над Тимошенко є правильним: "Якщо дивитись на нього не як на політичний, а як на правовий, судовий процес. Але як політичний, то він дійсно виглядає недемократично".

"Я би насправді не влаштовувала тут таку істерику щодо арешту. Я думаю, що там все буде добре, всі домовляться і для себе зроблять все як треба", - додала вона.

ВІДЕО: Тимошенко: "Україні потрібна допомога сильних демократичних держав"

"На сьогоднішній день Адміністрація президента сама не знає, що чинити далі. Здається, що вони замісили кашу і не знають, що з нею робити. Тут навіть питання не в законності дій, а в політиці тій самій, вони просто не знають, як краще це виправити, щоб більше-менш якось виплутатись з цієї ситуації. Вони самі уже не раді, що це все замутили", - підкреслила лідерка FEMEN.

Зараз ви читаєте новину «"Влада уже сама не рада, що "замутила" справу проти Тимошенко" - FEMEN». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

18

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути