середа, 10 серпня 2011 15:07

"Нашоукраїнці" допомагали "бютівцям" визволяти Тимошенко
50

Фото: Фото: Андрій Шматов

Представники партії "Наша Україна" сьогодні приєдналися до прихильників екс-прем'єр-міністра України, лідера партії "Батьківщина" Юлії Тимошенко.

Незважаючи на дощ, близько 50 "нашоукраїнців" з партійними прапорами пройшли від парку Шевченка по вулиці Богдана Хмельницького до Печерського районного суду Києва, де приєдналися до приблизно 100 мітингувальників, які розпочали акцію раніше.

Там вони почали развадать листівки, в яких висловлюють осуд рішення взяти під варту Тимошенко, називаючи це "невиправданим і неадекватним кроком".

Учасники мітингу на підтримку екс-прем'єра зажадали від президента Віктора Януковича звільнити з поста глави МЗС Костянтина Грищенка та директора департаменту інформаційної політики МЗС України Олега Волошина.

"На жаль, останнім часом Міністерство закордонних справ перетворилося у філію піар-агентства Партії регіонів. Останні заяви МЗС фактично позбавили Україну можливості придбати асоційоване членство в ЄС найближчим часом і повністю блокують наші євроінтеграційні наміри", - наголошено у зверненні до глави держави.

Учасники мітингу вважають, що Грищенко треба звільнити за "дії, які спрямовані на дискредитацію" Україна.

Зараз ви читаєте новину «"Нашоукраїнці" допомагали "бютівцям" визволяти Тимошенко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

11

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути