четвер, 29 листопада 2012 10:39

Влада вміє добре красти, але не керувати - Небоженко про підписання договору з невідомою людиною

Влада вміє добре красти, але не керувати - Небоженко про підписання договору з невідомою людиною
Віктор Небоженко. Фото: file.liga.net

Підписання угоди з будівництва LNG-терміналу на 1,1 мільярд доларів з невідомим чоловіком свідчить про низьку професійність вищих чиновників.

Про це заявив політолог Віктор Небоженко, коментуючи підписання угоди владою України з невідомим чоловіком.

"Треба карати цього дивного менеджера з "Пори"- Каськова. Висновок такий - краще Каськів займався "Порою" і імітацією націонал-демократичного руху, і відволіканням української молоді від політики, ніж він намагається зображати з себе політика", - зазначив політолог.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Прогульщики-"регіонали" понесуть відповідальність, якщо не з'являтимуться у Раді - Мірошниченко

Крім того, відповідаючи на питання, чи лежить проблема в площині некомпетентності однієї людини, він сказав: "Добре, давайте дивитися ширше. Влада не перевірила авантюриста. Ви думаєте, вони вміють тільки добре красти? Ні, вони не вміють добре керувати".

Також він додав, що ця ситуація свідчить про вкрай низький рівень професійності вищих чиновників, які показали рівень нижче "районного чи обласного керівництва".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Єфремов стверджує, що мажоритарників не змушували вступати до "регіоналів"

"Спочатку треба було потренуватися будувати якісь великі ферми, а тільки потім виходити на загальнонаціональний рівень", - резюмував Небоженко.

Нагадаємо, іспанська компанія Gas Natural Fenosa заявляє, що не знає людини, яка від їх імені підписав угоду з Україною по управлінню консорціумом з будівництва LNG-терміналу на 1,1 мільярд доларів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В опозиції побоюються продовження ери правління Януковича

Така угода офіційно, в присутності прем'єра Миколи Азарова та міністра ПЕК Юрія Бойка, підписав голова Держагентства з інвестицій та управління нацпроектами Владислав Каськів в понеділок.

Владислав Каськів — голова Державного агентства з інвестицій та управління національними проектами України (Держінвестпроект). Став відомим 2004 року завдяки лідерству у Громадянській кампанії "Пора!" (жовтій).

Зараз ви читаєте новину «Влада вміє добре красти, але не керувати - Небоженко про підписання договору з невідомою людиною». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

61

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути