середа, 10 липня 2013 09:54

Влада розпочала репресії проти учасників акції під Межигір'ям - Демальянс

Влада розпочала репресії проти учасників акції під Межигір'ям - Демальянс
Фото: dem-alliance.org

Проти учасників акції під Межигір'ям влада розпочала репресії.

Про це йдеться у повідомленні Демократичного Альянсу, передає Українська правда.

"Проти Костянтина Лациби та його брата відомого громадського експерта Максима Лациби порушена кримінальна справа про пограбування. За даними Броварської міліції їхній автомобіль перебував на місці скоєння двох кримінальних злочинів. Як повідомляють в міліції, є свідки і відеодокази, які можуть це підтвердити", - сказано в повідомленні.

"Спочатку ми подумали, що це непорозуміння, але коли зустрілись зі слідчим, то зрозуміли, що все серйозно. Прокоментувати цей абсурд, інакше як фабрикація і репресії – я не можу", - заявив Костянтин Лациба. - Думаю, що це пов'язано з акцією Демократичного Альянсу під Межигір'ям, оскільки на нашому автомобілі я підвозив учасників акції. Мабуть там зафіксували номер машини і зараз активно фабрикують справу".

Голова Демократичного Альянсу Василь Гацько заявив, що це не перший випадок тиску на учасників акції під Межигір'ям, але перший, по якому розпочато кримінальне провадження. "Вже тривалий час ми отримуємо інформацію про стеження за нашими активістами з боку СБУ та міліції, але поки що все обмежувалось залякуванням", - зазначив Гацько.

"Ситуація з Костею та Максимом Лацибами, свідчить про те, що підготовча робота завершена і найближчим часом ми будемо отримувати чимало вигаданих кримінальних справ по нашим активістам. На жаль, влада не виносить уроків з власних помилок. Наша відповідь проста – чим більше репресій, тим більше людей під воротами Межигір'я", - заявив Гацько.

 

Зараз ви читаєте новину «Влада розпочала репресії проти учасників акції під Межигір'ям - Демальянс». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути