пʼятниця, 17 травня 2013 16:22

Спецтема: Тимошенко — за ґратами

Власенку заборонили приходи на телепередачу Шустера - "Батьківщина"

Власенку заборонили приходи на телепередачу Шустера - "Батьківщина"
У партії кажуть, що Власенка занесене до чорного списку осіб, думку яких влада заборонила доносити до мільйонів глядачів. Фото: hurtom.com

Керівник групи захисту Юлії Тимошенко Сергій Власенко оголошений персоною нон-грата у програмі Савіка Шустера "Шустер Live" на телеканалі Інтер.

Про це повідомляє прес-служба "Батьківщини".

"Частина сьогоднішньої програми Савіка Шустера буде присвячена обговоренню допиту Петра Кириченка у рамках справи Щербаня. Логічно, щоб позицію Юлії Тимошенко в цьому питанні представляла людина, яку делегує сама лідер опозиції – а це Сергій Власенко, на чому і наполягала прес-служба в розмовах з редакцією. Однак йому вкотре відмовлено в участі в обговоренні справ проти Юлії Тимошенко", - йдеться в повідомленні прес-служби.

"Це дозволяє нам зробити висновок, що прізвище Власенка занесене до чорного списку осіб, яким влада забороняє доносити свою точку зору до мільйонів глядачів телепрограми", - переконані у "Батьківщині".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Справі Щербаня проти Тимошенко напророчили долю мильної бульбашки

У прес-службі також звернули увагу на те, що адвокату Олександру Плахотнюку, якого погодилася запросити редакція, відведене місце не серед основних гостей програми, а серед експертів.

"Виникає питання: хто тоді буде основним спікером на тему кримінального переслідування лідера української опозиції в рамках справи Щербаня? Інна Богословська та Леонід Кожара, які об'їздили півсвіту, поливаючи Юлію Тимошенко брудом, але так і не переконали світові уряди в існуванні правосуддя в Україні?", - йдеться у заяві.

"Звертаємося до редакції програми та особисто її ведучого Савіка Шустера: згадайте про засадничі принципи своєї професії! Поважаючи право редакції на самостійний вибір гостей, ми все ж таки наполягаємо, що з усіх точок зору, в тому числі і журналістської, саме Сергій Власенко є найцікавішим, найобізнанішим та найдоречнішим спікером у темі справи Щербаня зі сторони захисту Юлії Тимошенко. Тому просимо редакцію переглянути своє рішення та запросити Власенка на сьогоднішній ефір", - наголосили у "Батьківщині".

Зараз ви читаєте новину «Власенку заборонили приходи на телепередачу Шустера - "Батьківщина"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

58

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути