понеділок, 26 березня 2012 16:13

Спецтема: Тимошенко — за ґратами

Власенко проситиме німецьких лікарів ще раз приїхати до Тимошенко

Власенко проситиме німецьких лікарів ще раз приїхати до Тимошенко
Сергій Власенко розповів, що Тимошенко пересувається гірше. Фото obozrevatel.com

Захисник екс-прем'єра Юлії Тимошенко, народний депутат України Сергій Власенко має намір найближчим часом звернутися до лікарів із клініки "Шаріте" (Німеччина) Карлу Максу Айнхойплю і Норберту Хаасу, які вже обстежували Тимошенко, з проханням приїхати ще раз.

"Буду звертатися (до німецьких лікарів) найближчим часом ... Третя ліжко, яке стоїть в камері, заяви працівників колонії про те, що там буде знаходитися жінка, яка сидить за вбивство, ненадання Юлії Тимошенко належної допомоги, невиконання рішення Європейського суду про лікуванні в спеціалізованому медзакладі - все це свідчить про одне-єдине - що влада не хоче бачити Тимошенко живою і здоровою", - сказав Власенко журналістам біля Качанівській виправній колонії в Харкові, де перебуває екс-прем'єр.

Депутат також спростував інформацію Державної пенітенціарної служби про те, що Тимошенко розширює руховий режим.

"Вона зараз пересувається гірше, ніж, скажімо, кілька днів тому. Вона сьогодні попросила її відвести до камери, щоб взяти певні документи, коли ми були зі слідчим, - вона пересувається гірше", - сказав Власенко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Таких самих хворих, як Тимошенко, у колонії 150 осіб - лікар

Раніше в понеділок Власенко заявив, що в камеру до Тимошенко в Качанівській виправній колонії в Харкові можуть підселити третю жінку, при чому засуджену за умисне вбивство. Він не виключив, що "вирок цій людині буде дещо змінено і переписано, щоб все не виглядало так трагічно".

Зараз ви читаєте новину «Власенко проситиме німецьких лікарів ще раз приїхати до Тимошенко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути