Ексклюзиви
вівторок, 26 червня 2012 10:28

Власенко: "Навіть присутність Господа-Бога не зробить цей суд незалежним"

Власенко: "Навіть присутність Господа-Бога не зробить цей суд незалежним"
Сергій Власенко побачив "вагітні" очі спостерігачів. Фото: podrobnosti.ua

Міжнародні спостерігачі Олександр Кваснєвський та Пет Кокс отримали мандат від президента Європейського парламенту, який не дозволяє їм коментувати події до завершення своєї місії.

Про це в інтерв'ю журналістам перед початком засіданням Вищого спеціалізованого суду сказав адвокат Юлії Тимошенко Сергій Власенко.

Він зізнався, що зустрічався із Кваснєвським та Коксом, але теж не має права давати з цього приводу коментарі.

"Єдине, що можу сказати, я довів позицію захисту до спостерігачів. Ще можу сказати, що бачив вчора в залі суду очі Кваснєвського та Кокса - під час цього дійства, яке відбувалося в районному суді міста Харкова. Повірте, ці очі були дуже великі, таких вагітних очей я не бачив ніколи", - розказав "бютівець".

Говорячи про те, чи вплине присутність міжнародних експертів на рішення суду, адвокат сказав: "В Україні присутність навіть господа Бога в залі судового засідання при наявності Януковича на іншій стороні телефонної слухавки, не зробить цей суд незалежним. Я думаю, українським суддям давно треба згадати, що вони судді, а не як сказав Леонід Кравчук "Мальчікі-чего изволіте".

Також Власенко розказав, що вчора зустрічався з Тимошенко, яка була в "нормальному гуморі". За словами депутата, екс-прем'єр вчора очікувала якихось провокацій в суді.

Зараз ви читаєте новину «Власенко: "Навіть присутність Господа-Бога не зробить цей суд незалежним"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

8

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути