пʼятниця, 06 вересня 2013 14:57

Власенко через Тимошенко не піде на вибори

Власенко через Тимошенко не піде на вибори
Сергій Власенко. Фото: ipress.ua

Захисник екс-прем'єра Юлії Тимошенко Сергій Власенко не розглядає можливість своєї участі у виборах до Верховної Ради по 5 округах, які призначені на 15 листопада 2013 року.

Адвокат наголосив на тому, що в нього немає "фізичної можливості" їхати на округ.

"У нас по 5-ти округах 5 людей виграли вибори і, образно кажучи, у них право першої шлюбної ночі. Якщо хтось із них відмовиться, то тоді тільки хтось може думати, щоб балотуватися на цьому окрузі. Що стосується мене, я 25 годин на добу займаюся питаннями Юлії Володимирівни Тимошенко, і у мене просто немає фізичної можливості їхати на округ і орати на окрузі. А округ потрібно пропахати, тому що, повірте, влада кине всі ресурси проти опозиційних кандидатів", - сказав Власенко у п'ятницю.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Спецсуд відмовив Тимошенко у розгляді скарги про перегляд вироку

Він зауважив також, що сподівається на поновлення на посаді народного депутата за рішенням Європейського суду з прав людини.

"Я очікую в зрозумілому для мене осяжному майбутньому рішення ЄСПЛ щодо позбавлення мене мандата, і я все-таки сподіваюся, що зайду в цей парламент і звернуся з трибуни парламенту як діючий депутат до свої колег", - сказав Власенко

Зараз ви читаєте новину «Власенко через Тимошенко не піде на вибори». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути