понеділок, 24 вересня 2012 17:19

Спецтема: Тимошенко — за ґратами

Власенко: Янукович має очолити список "нев'їзних" до США

Власенко: Янукович має очолити список "нев'їзних" до США
Сергій Власенко вважає, що Віктор Янукович має очолити "нев'їзних" до США. Фото: novostiua.net

Перелік осіб, до яких будуть запроваджені візові обмеження на в'їзд до Сполучених Штатів Америки, буде визначатися Державним департаментом США.

Про це під час брифінгу в Харкові повідомив захисник Юлії Тимошенко Сергій Власенко.

В той же час, за словами захисника, Об'єднана опозиція "Батьківщина" звернеться до Держдепу США зі своїми пропозиціями до цього списку, передає прес-служба БЮТ.

"Моя особиста думка полягає в тому, що на чолі цього списку повинен стояти Віктор Янукович, який особисто, підкреслюю, особисто, організовує і контролює кожен крок у справі Юлії Тимошенко", - наголосив захисник лідера опозиції.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Все в гірших зразках радянського КДБ - політолог про маніпуляції інформацією в Інтернеті

Другим номером у списку, на переконання Власенка, мав би стояти Олександр Янукович – син президента, який "на сьогоднішній день є основним фінансовим спонсором тоталітарного режиму в Україні; саме для збагачення цієї людини, а механізм збагачення запроваджується через владу його батька, Віктор Янукович запроторив лідерів опозиції в тюрму, тобто, для того, аби зберігати свою владу і давати своєму синові можливість незаконно збагачуватися".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Експерт про резолюцію Сенату США щодо Тимошенко: Перспективи, на жаль, не райдужні

Далі, на думку Сергія Власенка, мали б йти Віктор Пшонка і Ренат Кузьмін, а також прокурори, слідчі, судді, "які як безпосередньо виносили завідомо незаконні рішення у справі Юлії Тимошенко, так і ті, які організовували такі дії, зокрема, мова йде про голову Печерського суду Інну Олексіївну Отраш, яка займається юридичним супроводом організації політичних репресій в Україні".

До списку, вважає захисник Юлії Тимошенко, потрапить і Микола Азаров, який "дозволяє собі надавати оцінки діям людей, називаючи їх злочинцями, ще не маючи остаточного судового рішення, що також є елементом репресивної машини, яка створена в Україні".

Зараз ви читаєте новину «Власенко: Янукович має очолити список "нев'їзних" до США». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

128

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути