четвер, 31 січня 2013 15:29

Владу попередили про можливу появу паралельного парламенту

Владу попередили про можливу появу паралельного парламенту
Андрій Сенченко: опозиційний парламент може набути більшої популярності, ніж зібраний "регіоналами". Фото: cit.ua

Заява, яку опозиція ухвалила на зборах у парламенті, в першу чергу адресована громадянам України. Про це в коментарі Gazeta.ua сказав депутат від "Батьківщини" Андрій Сенченко.

"Ми очікуємо, що у кожного щось заворушиться в душі, тоді ми їх просто винесемо, і все. А от бидлу та цій банді (владі - Gazeta.ua) приймати звернення немає сенсу", - зазначив він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Для усунення з посад Пшонки і Рибака немає жодних юридичних підстав - "регіонал"

Сенченко називає збори відповіддю "на брехню про те, що у опозиції немає 150 голосів". "Ми продемонстрували, що опозиція є, що вона говорить людям правду, а влада бреше та боїться як опозиціонерів, та і власного народу. Тепер влада повинна замислитися. Бо ці збори – це перший крок до того, що в країні з'явиться паралельний парламент. Його ступінь легітимності в очах людей може опинитися вище, аніж того, який влада усякими способами збирала на парламентських виборах. А те, що ми не маємо більшості – не має значення. Де здиратися, ми знайдемо. Це не є проблемою", - зауважив депутат.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Опозиція має переконати людей, що може замінити "неефективну владу" на себе

Говорячи про подальші кроки опозиції у парламенті у разі не виконання її вимог, політик наголосив: "Далі ми будемо блокувати роботу парламенту усіма доступними методами – блокуванням зали, Володимира Рибака в його кабінеті та іншими".

Зараз ви читаєте новину «Владу попередили про можливу появу паралельного парламенту». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути