середа, 05 жовтня 2011 17:22

Владі треба покарати слідчих і закрити справу Луценка – політолог

Владі треба покарати слідчих і закрити справу Луценка – політолог

Екс-міністр внутрішніх справ Юрій Луценко в політичному та рейтинговому плані не складає загрозу для влади.

Про це в коментарі Gazeta.ua сказав директор Агентства моделювання ситуацій Віталій Бала.

"У справі Луценка все почалося с особистісних моментів. Йдеться не тільки про Бориса Колеснікова. Починаючи з 2005 року, Юрій Віталійович багато чого наговорив. Фактично він сам породив цю бурю. Через телебачення він робив заяви з приводу нинішніх представників влади, які тоді були в опозиції. Це пішло до нього бумерангом. Так само це повернеться до нинішніх високопосадовців. За тими, хто приходить арештовувати, потім приходять ті, хто розстрілює", -  зазначив він.

За словами Бали, для влади було б краще за відсутністю складу злочину чи за не доведенням вини випустити Луценка. "Покарати слідчих, заробити собі на цьому плюси і закрити тему. Але її непродумані дії, які ґрунтуються на рефлекторних моментах, призвели до того, що у великої владної машини з'явилася така "Ахіллесова п'ята". Про неї говорять не тільки всередині, а й за межами України", - наголосив експерт.

"Коли завершиться справа – ніхто не може відповісти, крім невеликої групи людей. Політична доцільність у фундаменті має алогічність дій. Сьогодні вона може бути однією, завтра – іншою", - зауважив політолог.


Зараз ви читаєте новину «Владі треба покарати слідчих і закрити справу Луценка – політолог». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути