Ексклюзиви
понеділок, 03 жовтня 2011 14:39

У БЮТ відмовляються спілкуватися з Януковичем, доки Тимошенко у СІЗО

У БЮТ відмовляються спілкуватися з Януковичем, доки Тимошенко у СІЗО

До звільнення Юлії Тимошенко з-під варти фракція "БЮТ-Батьківщина" виступає проти будь-якого спілкування з президентом Віктором Януковичем, навіть у режимі спеціального засідання парламенту, яке ініціює фракція НУ-НС.

Про це сьогодні на брифінгу заявив віце-спікер парламенту Микола Томенко, повідомляє прес-служба "Батьківщини".

"Ідея наших колег з фракції НУ-НС про спеціальне засідання ВР, в ідеалі, добра, щоб запросити президента, щоб він прозвітував про виконання своєї програми, але це виглядатиме так, що опозиція сіла за великий стіл переговорів у режимі спеціального засідання парламенту", - сказав він.

Томенко повідомив, що серед депутатів фракції "БЮТ-Батьківщина" немає підтримки такого підходу.

"Ми готові сісти розмовляти разом з президентом на наступний день після того, як Тимошенко вийде. А про які переговори з президентом можна говорити в ситуації, коли і Тимошенко, і Луценко знаходяться в СІЗО?!", - наголосив Томенко.

Як повідомлялося раніше, фракція Наша Україна - Народна самооборона наполягає на розгляді постанови про проведення спеціального засідання парламенту за участю президента, прем'єра та членів уряду.

"У нас дуже багато питань, які треба обговорити ... Ми стоїмо на порозі економічної кризи, тому нам потрібен діалог", - зазначив лідер фракції Ну-НС Микола Мартиненко.

Раніше цю постанову вніс лідер "Фронту Змін" Арсеній Яценюк для того, щоб влада і опозиція обговорили питання подолання соціально-економічної та політичної кризи.

Зараз ви читаєте новину «У БЮТ відмовляються спілкуватися з Януковичем, доки Тимошенко у СІЗО». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути