понеділок, 08 грудня 2014 14:48

Владі радять обмінювати вугілля на харчі

Владі радять обмінювати вугілля на харчі
Фото: ukr-online.com

На переговорах у Мінську Україна має ставити перед терористами питання про обмін вугілля. Про це в коментарі Gazeta.ua сказав політолог Олександр Палій.

"Ніякого продажу, тобто передачі терористам грошей, бути не може. Треба наполягати на обміні - ми їм постачаємо газ та харчі, а вони нам - вугілля. Також потрібно добиватися того, щоб нарешті обміняти полонених. Нам взагалі не можна розслаблятися", - зазначив він.

За словами експерта, терористи хочуть перенести переговори на 12 грудня. "До того часу сподіваються на допомогу Росії, щоб загарбати якомога більше української території. Бо до 9-го вони не встигають, тому намагаються відтягнути час. Україні в сьогоднішній ситуації потрібно вибудувати лінію оборони не тільки на Донбасі, а й по всьому периметру кордонів. Вона має бути потужною. Крім того, потребуємо зміцнення армії - проведення ще однієї хвилі мобілізації. Також на часі "курси молодого бійця" - навчання людей, як діяти у тій чи іншій ситуації", - наголосив Палій.

"Росія боїться санкцій, які можуть назріти в результаті продовження терористичної агресії. Бо її економіка зараз є кволою. Всі проекти навіть по переозброєнню можуть накритися. Хоча поведінка Путіна нагадує анекдот про алкоголіка: "Син говорить: - Тату, я хочу морозива. Той відповідає: Я теж хочу, але гроші є лише на горілку", - додав політолог.

Зараз ви читаєте новину «Владі радять обмінювати вугілля на харчі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути