понеділок, 23 квітня 2012 11:15

Влада зробила для Тимошенко все, що могла - регіонал

Влада зробила для Тимошенко все, що могла - регіонал
Зубанов вважає, що влада толерантно ставиться до Тимошенко. Фото: liga.net

Влада поводиться стосовно Юлії Тимошенко толерантно та гідно. Для неї було зроблено все можливе.

Таку думку висловив народний депутат України, член парламентської фракції Партії регіонів Володимир Зубанов, коментуючи ситуацію з відмовою екс-прем'єра лікуватися в обраній для неї лікарні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Захист Тимошенко обіцяє подати на Кузьміна до лондонського суду

"Влада зробила все, що могла. Було зроблено все і для того, щоб виконати рекомендації, зокрема, Парламентської Асамблеї Ради Європи, Європарламенту. Влада поставилася з розумінням до її стану. Влада продемонструвала цивілізовану поведінку", – наголосив він.

Народний депутат зазначив, що в разі, якщо Тимошенко дійсна хвора, то він бажає їй одужання, але водночас він зауважив, що її поведінка дає підстави думати, що вона намагається затягти розгляд ще однієї кримінальної справи.

"Розгляд іншої кримінальної справи, яка безпосередньо пов'язана із криміналом. Не з якимись загальнодержавними справами, а з криміналом – несплатою податків", – сказав Зубанов.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Якби Тимошенко стала президентом, її б за рік знищили" — Сас

Народний депутат вважає, що і сама  Тимошенко, і її захист бояться розгляду справи щодо Єдиних Енергетичних систем, адже крити немає чим.

"Усі це знають, і в суспільстві це знають. Тому все це має вигляд як спроба затягти розгляд справи", – вважає парламентарій.

На думку народного депутата, у цій ситуації єдиним зауваженням з боку міжнародного співтовариства може бути недосконалість існуючого в Україні законодавства, але ці питання поступово виправляються, і багато чого залежить від рішень, які приймає Верховна Рада.

Зубанов зазначив, що більшість зауважень, які лунають з Заходу, – приватні зауваження окремих політиків, які не знають усіх нюансів справи Тимошенко, а не офіційна позиція.

Зараз ви читаєте новину «Влада зробила для Тимошенко все, що могла - регіонал». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

11

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути