Ексклюзиви
пʼятниця, 30 грудня 2011 18:32

Влада ще далі заганяє себе в кут - експерт

Влада ще далі заганяє себе в кут - експерт

Екс-прем'єр-міністра України Юлію Тимошенко вже неможливо "етапувати" з української політики.

Про це у коментарі УНН заявив політолог Вадим Карасьов.

"Ось таке несподіване, скандальне, нашвидкуруч етапування Тимошенко з СІЗО в зону свідчить про те, за великим рахунком, що влада не має чіткої відповіді: що робити з Тимошенко взагалі. Це прояви того, що влада зі справою Тимошенко загнала і заганяє себе і далі у глухий кут. Тому що від перестановки доданків сума не міняється. Тимошенко – не ізолювати політично від впливу на українську ситуацію", - наголосив експерт.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У колонії, де перебуває Тимошенко, шиють робочий одяг і постільну білизну

Карасьов зазначив, що екс-прем'єра можна "ізолювати фізично, фізично етапувати, але "етапувати" її від української політики вже неможливо". Чим більше влада буде намагатися її "етапувати" від політики, тим більше Тимошенко буде наближена  до нашої політики і матиме більший на неї вплив, вважає політолог.

"Влада думає, що, перевівши Тимошенко в зону у Харківській області, вона буде мати менше можливостей для комунікації зі своїми соратниками. А, можливо, що таким чином її забудуть і рейтинг не буде рости. Але чим більше влада буде ось так непередбачувано для себе, перш за все, поводитися з Тимошенко, тим більше вона буде створювати додаткових умов для тріумфального повернення Тимошенко в українську політику. Вже не тільки символічного, а й фізичного повернення", - резюмував Карасьов.

Нагадаємо, сьогодні, 30 грудня, о 8-й годині ранку Юлію Тимошенко було етаповано до місця відбування покарання у Харківській області. Перед виїздом її оглянули лікарі, які дійшли висновку про те, що її стан здоров'я дозволяє транспортування.

Зараз ви читаєте новину «Влада ще далі заганяє себе в кут - експерт». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

14

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути