середа, 06 липня 2011 18:27

Влада розуміє, що "бютівці" очолюють вулицю – політолог

Влада розуміє, що "бютівці" очолюють вулицю – політолог

Політолог Володимир Цибулько припускає, що із деяких "бютівців" буде знята депутатська недоторканність для порушення проти них кримінальних справ. Про це він сказав в коментарі Gazeta.ua.

"Не маючи інтелектуальних підстав вигравати, влада застосовуватиме терористичні, бандитські інструменти. На жаль, в оперуванні ними правляча команда лідирує. Не маючи ніяких економічних успіхів, влада вирішила просто залякати всіх і вся. Вона розуміє, що податкова та пенсійна реформи через місяць-другий виведуть мільйони людей", - зауважив експерт.

За його словами, для людей є великим подразником діяльність податкової, яка замість того, щоб робити державні справи, "займається тупим перерозподілом активів певним промислових груп". "Взагалі державні інститути стали інструментами приватного інтересу. Хто зараз повірить в те, що Служба безпеки буде працювати на державу? Хто вважає, що суди зараз можуть приймати неупереджені рішення? Ніхто", - наголосив Цибулько.

Політолог впевнений, що ініціатори суду над Юлією Тимошенко чекали, що від неї відвернуться депутати. "Але як виявилося, цей суд мобілізував весь її арсенал. Вони всі зосереджені та цілеспрямовані. Питання не в тому, що скоро парламентські вибори, тому борються за місце у списку. Всі прекрасно розуміють, що зараз в парламенті політика не робиться. Це відбувається поза ним. Через що "бютівці" почали опановувати позапарламентські інструменти, причому дуже успішно. Фактично вони очолюють вулицю. Ці всі істерики в суді є свідченням того, що влада розуміє: вулиця перехоплена, її симпатії на боці Тимошенко", - додав він.

Нагадаємо, "регіонал" Владислав Забарський заявив, що у парламенті може знайтися більше 226 депутатів, які проголосують за зняття недоторканості із "бютівців" Андрія Шкіля і Гарегіна Арутюнова. Звинуватив їх у побитті в Печерському суді 4 липня активістки громадського руху "Тимошенко - до відповідальності" Світлани Мішалової.

В свою чергу "бютівець" Євген Суслов не виключив, що з нього також знімуть недоторканність через поведінку на засіданні суду 6 липня.

Зараз ви читаєте новину «Влада розуміє, що "бютівці" очолюють вулицю – політолог». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути