середа, 06 липня 2011 17:08

Спецтема: Тимошенко — за ґратами

Кіреєв постановив залишити себе судити Тимошенко й надалі

Кіреєв постановив залишити себе судити Тимошенко й надалі

Печерський районний суд міста Києва залишив без задоволення заяву захисника Юлії Тимошенко Миколи Титаренка про відвід судді Родіона Кіреєва.

Про це під час судового засідання заявив сам Кіреєв.

За його словами, згідно статей 54, 55 та 56 Кримінально-процесуального кодексу визначений перелік підстав щодо відводу судді.

"Заява захисника Титаренка про відвід судді Кіреєва не містить належних та підтверджених даних, які б свідчили про такі підстави відводу, які передбачені КПК", - сказав суддя.

Крім того, він зауважив, що адвокату Тимошенко була надана можливість ознайомитись з матеріалами кримінальної справи.

"Посилання захисника на упереджене відношення судді до підсудної не відповідає дійсності, оскільки підсудна була видалена із зали суду згідно вимог статті 272 КПК після численних попереджень у зв'язку із порушеннями нею порядку", - додав Кіреєв.

Таким чином, на його переконання, у справі відсутні будь-які порушення КПК, які могли б свідчити про необ'єктивність судді під час розгляду кримінальної справи Тимошенко.

"На підставі усього викладеного суд постановив: заяву про відвід судді Родіона Кіреєва захисника Миколи Титаренка залишити без задоволення. Постанова оскарженню не підлягає", - резюмував Кіреєв.

Зараз ви читаєте новину «Кіреєв постановив залишити себе судити Тимошенко й надалі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

7

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути