понеділок, 22 жовтня 2012 19:43

Спецтема: Тимошенко — за ґратами

Влада робить усе, аби дискредитувати Тимошенко - нардеп

Влада робить усе, аби дискредитувати Тимошенко - нардеп
Андрій Павловський: У нас правосуддя давно вже не виконує свою роль. Фото: gazetavv.com

Влада чим далі, тим все більш абсурдні справи придумує проти екс-премєра Юлії Тимошенко, аби її дискредитувати.

Про це Gazeta.ua сказав народний депутат Андрій Павловський, коментуючи рішення Апеляційного господарського суду Києва щодо зупинення розгляду апеляційної скарги по справі ЄЕСУ до завершення розслідування СБУ по аналогічній справі.

"У нас правосуддя вже давно не виконує роль правосуддя, а є просто інструментом в політичній боротьбі, - наголосив він. - Чому нам Захід і робить зауваження, що у нас вибіркове правосуддя, бо воно перетворилося на інструмент зі знищення політичних конкурентів, використовується для залякування і тиску опонентів влади. Тому це рішення вже нікого і не дивує".

Говорячи про те, навіщо було піднімати цю справу, Павловський запевнив, що влада робить усе, аби раз за раз порушувати все більше справ проти екс-прем'єра Юлії Тимошенко задля того, щоб її дискредитувати.

"Це робиться для того, щоби дискредитувати в черговий раз Юлію Тимошенко. Для цього піднімаються старі запилені справи, по яким давно вже минув строк давності. Піднімаються справи 15-річної давнини — 1996-1997 років. І вони вже там так зноровилися - шукають і шукають постійно щось нове. Придумують ще більш абсурдніші справи, в чому знову звинуватити Юлію Тимошенко, яку чергову справу придумати", - наголосив нардеп.

Він додав, що в Україні незалежне правосуддя вже давно знищено.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: При чому до справи ЄЕСУ Тимошенко? - експерт

"Всі знають ціну цим суддям, політично-заангажованим рішенням. І це рішення належить саме до таких. Основна претензія Заходу до Януковича — що він знищує незалежне правосуддя і перетворив фактично суддів на зляканих істот, які по команді Адміністрації приймуть будь-яке рішення, зламають долю будь-якої людини", - наголосив Павловський.

Нардеп підкреслив: "Класичне правосуддя як таке при Януковичу фактично припинило своє існування в Україні. А виконує таку роль "розвадящих", які вирішують "по понятіям", хто там кому більше винен, хто більше приніс — той і правий".

Він додав, що за цього режиму не тільки політикам, а й звичайним громадянам у суді шукати правди не варто. "Для простої людини правди в суді не знайти - треба тільки нести гроші. І кожен громадянин знає, що якщо ти хочеш якусь справу вирішити у суді, готуй повну суму на хабарі", - підсумував нардеп.

Зараз ви читаєте новину «Влада робить усе, аби дискредитувати Тимошенко - нардеп». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

134

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути