субота, 06 квітня 2013 00:16

Влада прийняла рішення грати без компромісів - Стецьків

Влада прийняла рішення грати без компромісів - Стецьків
Тарас Стецьків Фото: politarena.org.ua

Влада не буде йти на компроміси опозиції. Таку думку на круглому столі висловив екс-нардеп Тарас Стецьків.

"Однією  з головних ціллю того, що вчора (4 квітня – ред.) відбулося, було провести "смотр рядов". Той факт, що не відбувся витік інформації, і опозиція не знала, що буде засідання на Банковій, прямо вказує на те, що з кожним, з ким говорили, щоб він прийшов на Банкову, з нього брали розписку кров'ю, щоб він не видав цієї інформації. Це означає, що вони прийняли рішення ні на які компроміси не йти, що вони прийняли рішення грати з народом без компромісів і в цьому насправді їхня сила. Їхня сила є в тому, що не допускають компромісу з нами. Слабкість опозиції є в тому, що опозиція, або її частина принаймні, допускає як радикальний сценарій, так і  компромісний", - пояснив Стецьків.

Він вважає, що в серпні буде референдум.

"Нам треба всім розуміти, що з нами будуть грати без компромісів. Вчора вони продемонстрували, що будуть діяти за принципом "свій-чужий". Це чисто бандитська логіка поведінки. Це означає, що виборів у Києві вони не будуть призначати. Це означає, що референдум у серпні буде. Якщо ми будемо думати, що з нами хтось хоче ще бавитись по закону і в якісь компроміси, то ми просто вже програли", - додав Стецьків.

Зараз ви читаєте новину «Влада прийняла рішення грати без компромісів - Стецьків». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

8

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути