пʼятниця, 05 квітня 2013 14:55

"Регіонали" самі злякалися, що наробили - Павловський

"Регіонали" самі злякалися, що наробили - Павловський
Андрій Павловський. Фото: tsn.ua

Опозиція вимагатиме переголосування законопроектів, ухвалених на Банковій.

Про це у коментарі Gazeta.ua сказав народний депутат від фракції "Батьківщина" Андрій Павловський.

Говорячи про те, чи вдасться домовитися із більшістю про переголосування у сесійній залі тих законопроектів, які було ухвалено вчора на так званому "виїзному" засіданні, Павловський зауважив, що опозиція вже поставила це питання як однією з умов розблокування парламенту.

Нардеп зауважив: "Регіонали" самі злякалися, що наробили. Сьогодні Рибак прийшов на погоджувальну раду дуже засмучений, та й навіть Литвин сказав, що так не можна робити, і "регіонали" казали, що вони не в захваті. Тому ми їм в якості компромісу запропонували взяти ті всі закони, які там вчора наголосували, і вже нормально у парламентській залі їх переголосувати. Щоби були і представники опозиції, і журналісти. Нехай в присутності опозиції дійсно покажуть, що у них є та більшість".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Єфремов визнав, що "регіонали" свідомо не пускали опозицію і пресу на Банкову

Водночас, відповідаючи на те, чи підуть на це самі "регіонали" Павловський наголосив:

"Якщо йти "по-бєспрєдєлу", то жодних компромісів, дійсно, не потрібно. Треба просто інакодумців вивозити до лісу і тоді жодних питань не виникатиме, і ні на що можна не погоджуватися".

Парламентар також нагадав, що свою точку зору щодо вчорашніх подій у Верховній Раді вже висловили і представники міжнародної спільноти: "На це звернули увагу і іноземні політики, бо вони навіть цього не можуть уявити. Якби там розколовся Сенат чи Конгрес США, то президент Обама, певно, не мовчав би, а втрутився".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Ми пішли видумувати новий креативний план, щоб вам було цікавіше" - більшість йде з Ради

"Те що відбулося в Україні — це державний переворот, тому що в Конституції та законі про регламент чітко написано, що засідання повинні проходити на Грушевського, 5.Як можна по-іншому трактувати - не знаю, це має бути дуже буйна фантазія. А якщо навіть приймаються якісь інші рішення, то тільки там. Це помилка Партії регіонів. Їм потрібно було спочатку у залі проголосувати про проведення засідання в іншому приміщенні. Але вони цього не зробили. Тому назвати це засіданням не можна. Це - збори, збіговисько Партії регіонів, КПУ та тих, хто до них приєднався. Опозиція ніколи не визнаватиме легітимність тих законів", - наголосив нардеп.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Круті пацани за зачиненими дверима общак учора поділили, а ви дурники про дати сьогодні погомоніть" - Чумак

Він додав: "Чого вони ("регіонали") туди взагалі пішли? Під розмовами, що їм не дають працювати, вони тихенько, без свідків і журналістів розділити 7 млрд бюджетних грошей. Щоби ми цього не бачили і не знали. Навіть опозиції на руки ці закони досі не видали. Значить, їм є що приховувати. Вони навмисне придумали цю спец-операцію, аби таємно розділити 7 млрд. За всім цим стоять дуже великі гроші".

Зараз ви читаєте новину «"Регіонали" самі злякалися, що наробили - Павловський». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

66

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути