пʼятниця, 02 березня 2012 15:30

Влада починає тиснути на опозиціонерів, аби вони не висувались на округах - "бютівець"

Влада починає тиснути на опозиціонерів, аби вони не висувались на округах - "бютівець"

Від Адміністрації президента виходять установки про тиск на сильних опозиційних кандидатів, щоб не дати їм можливість балотуватися на виборах до парламенту в 2012 році, стверджує народний депутат України (фракція "БЮТ-Батьківщина") Андрій Павловський.

"Є певні установки від адміністрації президента: відслідковувати сильних опозиційних кандидатів, які мають більше 10% популярності, і вже зараз починати з ними "працювати": тиснути на них, змушувати не висуватися, а якщо вони будуть мати сміливість (висуватися) - потім знімати ці кандидатури", - сказав депутат в ході круглого столу "Суди, правоохоронці і фіскали як ключовий інструмент влади щодо недопущення рейтингових опозиційних кандидатів до парламентських виборів 2012 року" в п'ятницю в Києві.

За словами Павловського, для подібного тиску на опозиційних депутатів будуть задіяні представники правоохоронних органів, прокуратури та судів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: За списком Партія регіонів отримає 25% - "регіонал"

Депутат вважає, що силові відомства зроблять все, щоб не дозволити опозиційним кандидатам "повноцінно проводити виборчу кампанію".

Павловський зазначив, що наразі вже є конкретні приклади, коли на потенційних сильних кандидатів чинять тиск, зокрема, проти них порушують кримінальні справи "з надуманих причин".

Зараз ви читаєте новину «Влада починає тиснути на опозиціонерів, аби вони не висувались на округах - "бютівець"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

18

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути