вівторок, 04 грудня 2012 10:39

"Влада не займається проблемами, бо вірить, що 21 грудня буде кінець світу" - Пінзеник

"Влада не займається проблемами, бо вірить, що 21 грудня буде кінець світу" - Пінзеник
Віктор Пінзеник. Фото: ru.tsn.ua

Влада абсолютно не займається проблемами людей, бо щиро вірить, що 21 грудня буде кінець світу.

Про це в ефірі телеканалу сказав член партії УДАР Віктор Пінзеник.

Аналізуючи економічну ситуацію, яка є наразі, політик наголосив:

"Бюджет провалюється і він не міг бути не провальний, бо закладалися абсолютно нереальні цифри доходів. І дефіцит бюджету буде вдвічі більший, він буде близький до тих непростих ситуацій, які були у 2009-1010 роках. Те, що на поверхні немає якихось бурхливих проявів – це не радує. Бо треба бачити проблеми тоді, коли вони зароджуються і посилюються, а вони, на жаль, посилюються, в незалежності від того, хочуть чи не хочуть цього бачити. Бо коли вже проблеми проривають - пізно реагувати. Краще упереджувати проблеми. А проблеми в країні надзвичайно серйозні. І зараз країна мала б над ними працювати".

Пінзеник додав: "Влада – це інструмент дати відповідь на питання не чиєїсь сім'ї, а великої української сім'ї, в якій є 46 млн громадян. Звідси висновок – що може об'єднати людей, яким народ дав повноваження?  Я розумію, що коли люди хочуть преферанс, у них є мета – пограти в преферанс. Коли люди йдуть випити, вони теж об'єднані метою. А якщо ми говоримо про якісь цінності, то у нас мали б бути дебати щодо того, що ми  хочемо зробити".

"А те що відбувається зараз – це навіть не політичний торг, а дерибан. У мене складається враження, що нинішня влада щиро переконана, що 21 грудня буде кінець світу, а тому для чого їй потрібен якийсь народ, якісь громадяни, які мають свої проблеми? Але ні, ми будемо жити і наступного року, і через сто років, і тому проблеми треба вирішувати. Але для цього коаліції й уряди мають формуватися на певній ідеологічній основі", - підкреслив він.

Зараз ви читаєте новину «"Влада не займається проблемами, бо вірить, що 21 грудня буде кінець світу" - Пінзеник». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

22

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути