неділя, 24 березня 2013 23:09

Влада має зрозуміти, що час знищення української держави закінчується — Портников

Влада має зрозуміти, що час знищення української держави закінчується — Портников
Віталій Портников. Фото: vikna.if.ua

Українське суспільство та опозиція мають чітко сформулювати свої вимоги 18 травня — у день, коли у Києві має відбутись завершальна акція в рамках всеукраїнської кампанії "Вставай, Україно!".

Про це в ефірі телеканалу ТВі заявив журналіст і телеведучий Віталій Портников.

Експерт, зокрема, зазначив, що політика створюється у дискусії політичного класу з громадянським суспільством, з небайдужими людьми.

"А ми весь час вважаємо, що мають з'явитися якісь люди, якийсь вождь, які скажуть, що треба робити – ми ж за ними підемо", - зауважив Портников.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В наслідок позачергових виборів до влади може прийти опозиція, а Партія регіонів зникне з української політичної сцени - Портников

Разом з тим, на переконання журналіста, говорити мають люди.

"І саме вони в діалозі з політиками, з депутатами мають виробити вичерпний план. Бо саме люди, громадські активісти чітко знають інтереси суспільства", - пояснив він.

Водночас завдання політиків, за словами експерта – репрезентувати ці інтереси, а не нав'язувати суспільству те, що, на думку політиків, є важливим.

"Я дуже сподіваюся, що 18 травня ці вимоги буде сформульовано, і що влада не просто буде змушена до них дослухатися, а в неї не буде іншого виходу, як зрозуміти, що час знищення української держави закінчується", - резюмував Портников.

Зараз ви читаєте новину «Влада має зрозуміти, що час знищення української держави закінчується — Портников». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

24

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути