Ексклюзиви
середа, 11 березня 2020 11:44

Влада має відреагувати на вояж опоблоківців у Держдуму РФ - Геращенко

Влада має відреагувати на вояж опоблоківців у Держдуму РФ - Геращенко
Ірина Геращенко: "Візит депутатів від ОПЗЖ в Держдуму – провокація проросійських сил, на яку має бути реакція Зеленського"

Влада має надати відповідну реакцію на неприпустимий візит народних депутатів від проросійської "Опозиційної платформи – За життя" в Держдуму Росії.

Про це написала співголова фракції "Європейська Солідарність" Ірина Геращенко на своїй сторінці в мережі Facebook.

"Навіть не дочекалися 9 мая, помчали в Москву фракцією. Коли представник ОПЗЖ провокативно виголошував на погоджувальній раді ідеї поїздки української парламентської делегації на парад побєди, публічно це засудили тільки "ЄС" й ще хтось з опозиції. Монобільшість і керівництво парламенту промовчали. Вони тільки "Європейську Солідарність" безкінечно коментують, а партнерів по реваншистській ширці – ніколи", – повідомила народна депутатка.

Також вона нагадала, що саме Державна дума Росії схвалила введення Путіним військ в Україну.

"Держдума голосувала за введення військ в Україну, її депутати – персони нон-ґрата в цивілізованих країнах. ОПЗЖ не приховувала , що вони п'ята колона Кремля, але ніколи не демонстрували це настільки відверто і провокативно", – зазначила вона.

Співголова фракції "Європейська Солідарність" наголосила, що подібні візити є неприпустимими.

"Європейська Солідарність" засуджує цю провокацію. Це прощупування ґрунту, наскільки ще суспільство готово замиритися на умовах Кремля, без відповідальності Кремля за всі вбивства і злочини. Чекаємо реакції слуг. Знову промовчать, щоб не сердити Путіна?" – підкреслила Геращенко.

Зараз ви читаєте новину «Влада має відреагувати на вояж опоблоківців у Держдуму РФ - Геращенко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути