субота, 30 квітня 2011 18:35

Влада готує провокації на День перемоги у Львові?

Влада готує провокації на День перемоги у Львові?

Лідер партії "Фронт змін" Арсеній Яценюк заявляє про наміри влади організувати провокації 9 травня у Львівській області.

Про це він сказав в ефірі телекомпанії "5 канал".

Яценюк вважає, що прийняття закону, яким парламент встановив форму увічнення перемоги у Великій Вітчизняній війні підйом червоного прапора Перемоги 9 травня, спрямовано на розпалювання протиріч у суспільстві.

"Вони зараз зробили велику провокацію. Я переконаний в тому, що це частина підготовленого плану. Провокацію того, щоб зараз замість того, щоб люди святкували, щоб люди шанували, замість того, щоб люди підтримували тих ветеранів, які залишилися, і дійсно висловили свою повагу, зараз буде проходити політична боротьба на кістках", - сказав депутат.

При цьому, за його інформацією, влада готує зіткнення людей у ??Львівській області.

"У мене є інформація, що вони готують серйозні провокації в першу чергу у Львові та у Львівській області для того, щоб там були сутички людей ... Нам потрібно дуже чітко і дуже відповідально поставитися до 9 травня. Саме до цього 9-го травня . Не дайте можливості влади втягнути нас в провокацію", - повідомив парламентарій.

Яценюк знову закликав Президента Віктора Януковича ветувати або не підписувати зазначений закон.

Нагадаємо, 21 березня Рада встановила одним з форм увічнення перемоги у ВВВ офіційне підняття 9 травня копій червоного прапора Перемоги на будинках поряд з державним прапором.

У квітні Івано-Франківська і Львівська міськради заборонили вивішувати червоні радянські прапори на 9 травня і під час інших державних свят.

Зараз ви читаєте новину «Влада готує провокації на День перемоги у Львові?». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

146

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути