вівторок, 08 квітня 2014 12:04

Влада демонструє суцільну безпорадність - Стецьків

Влада демонструє суцільну безпорадність - Стецьків
Фото: pravda.com.ua

Чиновники мають негайно врегулювати ситуацію на Сході, інакше через тиждень Україна втратить Донбас та Харківщину.

Про це у коментарі Gazeta.ua розповів екс-нардеп Тарас Стецьків.

"Влада майже все робить не правильно. Не можна було у неділю допустити захоплення держустанов, СБУ у Луганській області, де заволоділи зброєю. Не впорались з декілька сотнею сепаратистів, маючи під рукою підрозділи міліції, внутрішніх військ і Служби безпеки. Тепер маємо проблему, як їх звідти вигнати. Але значно легше було не пустити їх у приміщення, ніж тепер проводити антитерористичні операції. Ще не факт, що влада буде їх проводити. Зараз на Сході відбувається продовження лінії завдяки якій ми втратили Крим. Якщо не діяти, то за тиждень матимемо на Сході російський миротворчий континент", - зазначив екс-нардеп.

Стецьків зауважив, що влада демонструє суцільну безпорадність.

"Безпорадність влади не можна виправдати. У першу чергу це стосується Турчинова, Авакова і Наливайченка. Також Ради національної безпеки і оборони. Це або відсутність сміливості і політичної волі, бо бояться втратити владу. Або існують якісь кулуарні домовленості особисто з Путіним та російським керівництвом щодо зриву виборів. Ніяких позитивів у діяльності влади не бачу. Рапорти Авакова через "фейсбук" і запевнення Турчинова щодо проведення антитерористичної операції - це ще не реальна дія", - розповів політик.

Стецьків переконаний, що наразі українській владі негайно треба арештувати "усіх сепаратистів, провести антитерористичну операцію, розблокувати всі державні установи і навести порядок у трьох областях".

Зараз ви читаєте новину «Влада демонструє суцільну безпорадність - Стецьків». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

8

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути