середа, 21 липня 2010 16:24

Влада через суди скасовує осередки "За Україну!"

Влада через суди скасовує осередки "За Україну!"

"Влада намагається всіма способами не допустити участі партії "За Україну!" в місцевих виборах. Після ухвалення антиконституційного закону, який забороняє нашій партій взяти участь у виборах по всій території України, влада через суди розпочала скасовувати свідоцтва про державну реєстрацію місцевих організацій, які були зареєстровані більш ніж за 365 днів до виборів".

Про це йдеться в заяві партії "За Україну!".

"Партія "За Україну!" прийняла рішення, що осередки, які мають право відповідно до антиконституційного закону брати участь у виборах, візьмуть у них участь. Проте і після цього влада вдається до спроб усунути нас від виборів", - говориться в заяві партії.

Як зазначається в заяві, "нещодавно, без повідомлення представників партії, на закритому засіданні, Сумський окружний адміністративний суд скасував державну реєстрацію Сумської обласної організації партії "За Україну!".

"Партія "За Україну!" констатує, що такими діями влада повертає в країну диктатуру й згортає громадянські свободи. Ми заявляємо, що рішення судів щодо скасування реєстрації партійних осередків напередодні виборів є політичним переслідуванням", - наголошують автори заяви.

Сайт "За Україну"
Зараз ви читаєте новину «Влада через суди скасовує осередки "За Україну!"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

11

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути