середа, 29 серпня 2012 19:24

Включення у бюлетень Тимошенко і Луценка може бути провокацією - Бондаренко

Включення у бюлетень Тимошенко і Луценка може бути провокацією - Бондаренко
Володимир Бондаренко повідомив, що у бюлетені може бути включений також Володимир Сацюк. Фото: ukr.obozrevatel.com

Є інформація, що у бюлетені може бути включений Володимир Сацюк. Про це в коментарі Gazeta.ua сказав нардеп-"бютівець" Володимир Бондаренко.

"Інформація щодо включення Тимошенко та Луценка до виборчих бюлетенів - це якись запуски, цього не може бути. Таке вони не допустять. Це неможливо, тому що були і судові засідання, які вже пройшли. Є судові рішення щодо них", - сказав нардеп.

За його словами, включення в бюлетень людей, які були пропущені, може бути провокацією, направленою на скасування майбутніх виборів.

"Хоча і так вже закладена провокація. Вона полягає в тому, що 31 закордонна українська організація звернулась до ЦВК і Конституційного Суду з вимогою забезпечити їхні права і дати можливість голосувати на мажоритарних округах. Сьогодні голосування на мажоритарних округах не дозволено українцям, які живуть за кордоном. А 24 стаття Конституції говорить, що права в українців рівні і незалежні від кольору шкіри, політичних поглядів, віри, а також місця проживання. Це заплановане грубе порушення Конституції. На випадок якщо вибори будуть на користь Партії регіонів, маніпульований Конституційний Суд завжди скаже, що це не порушення. Якщо будуть вибори не на їх користь, Конституційний Суд їх скасує. Ця закладка вже є", - наголосив нардеп.

Нагадаємо, сьогодні член ЦВК Андрій Магера заявив, що прізвища засуджених Юлії Тимошенко і Юрія Луценка будуть вказані у виборчих бюлетенях. За його словами, в бюлетенях будуть вказані прізвища всіх кандидатів, що ввійшли у першу п'ятірку виборчих списків партій. Таке рішення було прийняте на засідання ЦВК.

Зараз ви читаєте новину «Включення у бюлетень Тимошенко і Луценка може бути провокацією - Бондаренко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

12

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути