понеділок, 25 січня 2010 11:07

Вітренко обізвала Тігіпка хитрим боягузом

Вітренко обізвала Тігіпка хитрим боягузом
Лідер прогресивних соціалістів Наталія Вітренко вважає, що Сергій Тігіпко не погодитися на пропозицію Тимошенко стати прем"єром у разі її перемоги на президентських виборах.

"Хитрий Сергій Леонідович не погодиться на прем"єрство сьогодні. Брати зруйновану країну, що загрузла в кризі і в боргах, - потрібно мати мужність, а мужності у Тігіпка немає", - заявила Вітренко в інтерв"ю Лізі.

Такі люди на себе відповідальність не беруть

"Він (Тігіпко - ред.) комплексує всю свою виборчу кампанію! Він її всю побудував на гаслах "Сильний Президент - сильна країна". Це прояв його комплексу. Він своєю діяльністю показує, що він слабкий і боязкий. Такі люди на себе відповідальність не беруть", - додала лідер ПСПУ.

На її думку Тігіпка більше цікавлять дострокові вибори в Раду.

"Плани у Тігіпка інші: він хоче на хвилі підтримки отримати результат на місцевих виборах і мати свою команду у Верховній Раді. Все інше у нього в перспективі", - сказала Вітренко.

Нагадаємо, що вчора в ефірі програми "Чорне і біле" на телеканалі "Тві" Тігіпко заявив, що пропозиція Тимошенко щодо прем"єрста його привертає більше, ніж обіцянка Януковича щодо дострокових виборах Ради.

Проте політик остерігається того, що пропозиція нинішнього прем"єра так і залишиться лише обіцянкою: "Я допускаю, що це не буде виконано і знайдуться якісь надпричини, які не дозволять це виконати".

Gazeta.ua
Зараз ви читаєте новину «Вітренко обізвала Тігіпка хитрим боягузом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

48

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути